Založ si blog

Parlamentní demokrati popravili demokraciu

Verili sme ich sľubom o krajšom živote, mieri v našej krajine. O práve na Slobodu slova. Namiesto toho sme terčmi arogancie a pokrytectva. Nenechajme si vziať to, čo je nám vlastné. Našu dôstojnosť a smäd po živote v kruhu rodiny a priateľov.

Snažia sa rozleptať našu dušu, spáliť túžbu po dobrom slove, či po dobrých susedských vzťahoch. Snažia sa v nás vypáliť Kainovo znamenie nenávisti. Zastavme ich a zachráňme to dobré čo je v nás!

Parlamentní demokrati popravili demokraciu.  Moc majú v rukách mafiáni. Z korupcie robia hospodársky zázrak. Politiku, ktorej si privlastnili slušnosť, vymenili za politický rasizmus a mocenský kanibalizmus. Spravodlivosť nie je v rukách zákona, ale kriminálnikov a kajúcnikov. Predávajú nám našu vlastnú elektrinu za svetové ceny a tvrdia, že nie sú na vine. Namiesto mieru vyvážajú muníciu pre delá a diplomaciu vymenili za generálny štáb.

Chceme to všetko? Odpoveďou by malo byť hlasné NIE. Len to nás môže bez násilia zachrániť pred rozpadom našej spoločnosti. Pred hrozbou, že zo Slovenska sa stane krajina bez Slovákov, bez slovenčiny, vlastnej kultúry a hrdosti na vlastnú minulosť. Buďme záchrancami samých seba, našej vlasti. Zachráňme Slovensko!

 

V Bratislave, 31.1.2023

Ľubo Belák

 

Chceme vojnu alebo mier?

16.07.2024

Ak by sa niekto rozhodol odpovedať na otázku v názve článku, tak pochybujem, že by chcel vojnu. Podľa Jana Szczepańského, poľského sociológa, je vojna ozbrojený boj za dosiahnutie politických cieľov. V teórii poznáme občiansku vojnu, horúcu vojnu, studenú vojnu a svetovú vojnu. Tá posledná predstavuje ozbrojený konflikt veľkých rozmerov. V novodobej histórii ľudstva sa [...]

RTVS v čiernom?

24.06.2024

Tentoraz budem osobný. Mám za sebou takmer celý život spojený s televíziou a rozhlasom. Už ako päťročný som sedával v televíznom štúdiu na Zochovej ulici, kde teraz sídli VŠMU a počúval som rozprávky tety Viery Bálinthovej. Ešte predtým som sa párkrát odviezol malým autobusom od kina Pohraničník na Kolibu, kde začínalo vysielať úplne prvé televízne štúdio. Môj [...]

Kam mieri v mieri Európa?

11.06.2024

Napriek zhodnej podobe slova „mieri“ sú jeho významy v súčasnosti nepríjemne odlišné. Zväčša sa mieri na nejaký terč, prípadne na iný objekt, napríklad aj na človeka. Používa sa k tomu luk, gumipuška, pištoľ, puška, samopal. Alebo je to smer, kam sa uberáme. Mier, podstatné meno neživotného mužskému rodu, takýto rozsah významov nemá. Buď je mier, žijeme v [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Ľubomír Belák

Pohľad do kultúry a médií

Štatistiky blogu

Počet článkov: 73
Celková čítanosť: 296880x
Priemerná čítanosť článkov: 4067x

Autor blogu

Kategórie