Parlamentní demokrati popravili demokraciu

31. januára 2023, Ľubomír Belák, politika spoločnosť

Verili sme ich sľubom o krajšom živote, mieri v našej krajine. O práve na Slobodu slova. Namiesto toho sme terčmi arogancie a pokrytectva. Nenechajme si vziať to, čo je nám vlastné. Našu dôstojnosť a smäd po živote v kruhu rodiny a priateľov.

Snažia sa rozleptať našu dušu, spáliť túžbu po dobrom slove, či po dobrých susedských vzťahoch. Snažia sa v nás vypáliť Kainovo znamenie nenávisti. Zastavme ich a zachráňme to dobré čo je v nás!

Parlamentní demokrati popravili demokraciu.  Moc majú v rukách mafiáni. Z korupcie robia hospodársky zázrak. Politiku, ktorej si privlastnili slušnosť, vymenili za politický rasizmus a mocenský kanibalizmus. Spravodlivosť nie je v rukách zákona, ale kriminálnikov a kajúcnikov. Predávajú nám našu vlastnú elektrinu za svetové ceny a tvrdia, že nie sú na vine. Namiesto mieru vyvážajú muníciu pre delá a diplomaciu vymenili za generálny štáb.

Chceme to všetko? Odpoveďou by malo byť hlasné NIE. Len to nás môže bez násilia zachrániť pred rozpadom našej spoločnosti. Pred hrozbou, že zo Slovenska sa stane krajina bez Slovákov, bez slovenčiny, vlastnej kultúry a hrdosti na vlastnú minulosť. Buďme záchrancami samých seba, našej vlasti. Zachráňme Slovensko!

 

V Bratislave, 31.1.2023

Ľubo Belák